beton storten

Zelfs de meer ervaren klussers vinden het soms lastig om beton te storten op een goede manier. Als het niet exact goed gaat dan komen er oneffenheden in het beton en dat is juist wat je niet wil. Daarom is het verstandig om van tevoren instructies op te zoeken voor het storten van beton op de juiste wijze. Er zijn diverse oplossingen waarmee u het helemaal zelf kan doen. Mocht u  er toch niet zelf uitkomen dan kunt u altijd advies inwinnen bij een specialist zoals Betondirekt.nl.

Doe het zelf oplossing voor beton storten

Het wordt wel een doe-het-zelf oplossing genoemd maar houd er rekening mee dat er vaak meerdere mensen nodig heeft om op een goede manier beton te storten. Er moet ook goed samenwerken, degene die het beton gaat gieten en degene die het recht gaat leggen. De chauffeur heeft bij voorkeur wel enige ervaring hiermee. Voor de rest kunt u bij Betondirekt.nl alle materialen en machines huren om het beton op een goede manier te storten.

Instructies zelf beton storten

Zoals we al even kort genoemd hebben is het mogelijk om zelf beton te storten ondanks dat u je bij voorkeur wel enige hulp bij inschakelt. Ten alle tijden is het belangrijk dat u de instructies volgen zodat u het op dezelfde wijze uitvoert zoals de professionals dat zouden doen.Allereerst is het belangrijk dat de stortplaats goed bereikbaar is voor de chauffeur. Daarnaast is het belangrijk dat er iemand klaar staat om het beton te verdelen en recht te leggen. Meer instructies voor beton storten kunt u hier vinden.

Advies van een echte betonspecialist

Komt u er niet helemaal uit of ziet u het nog niet zitten om via een doe-het-zelf oplossing beton te storten? Neem contact op met een van onze specialisten, zij vertellen u graag meer over de stortinstructies en hoe u het helemaal zelf kunt doen. Ook als u bezig bent kunt u altijd contact opnemen met een onze experts die u op afstand kunnen begeleiden.