Betonnen legoblokken opstapelen

Betonnen legoblokken zijn onmisbare elementen om diverse projecten mee te bouwen. De handige blokken zijn zeer gemakkelijk op en naast elkaar te stapelen door middel van de nokken. Net als bij de bekende bouwstenen drukt u ze als het ware op elkaar waardoor er een stabiele, onverwoestbare muur ontstaat. Door de grootte van de betonnen legoblokken hebt u binnen een mum van tijd een wand gebouwd in halfsteens verband. Omdat ze niet verlijmd hoeven te worden zijn ze ook prima te gebruiken als tijdelijke barrière. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een evenement waarbij een weg of wijk moet worden afgezet of bij wegwerkzaamheden. De onneembare wand van betonnen legoblokken voorkomen dat er voertuigen toch proberen ergens in te rijden.

Waarvoor betonnen legoblokken gebruiken?

Behalve als tijdelijke versperring kunnen betonnen legoblokken ook worden gebruikt als permanente oplossingen. Voor het maken van keerwanden, sleufsilo’s, grondkeringen of terreinafscheidingen. Voor bouw gerelateerde projecten zijn ze ideaal om zand, grind en grond in op te slaan. In de agrarische wereld worden legoblokken veelal gebruikt om een plek te creëren waarin mest, kuilvoer of compost in op wordt geslagen. Het beton waaruit de blokken zijn vervaardigd is bestand tegen het zuur wat hierbij vrij komt. Legoblokken beton zijn zelfs bestand tegen vuur waardoor ze ook vaak als brandmuur worden gebruikt. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u ze op een bepaald moment niet meer nodig of wilt u de betonnen legoblokken op een andere plek gebruiken? Dan zijn ze, met behulp van een heftruck, makkelijk te verplaatsen.

Waar betonnen legoblokken kopen?

Wanneer u kwalitatief goede betonnen legoblokken wilt kopen tegen een zeer betaalbare prijs moet u beslist eens bij Betonnenlegoblokken.nl kijken. Alle elementen worden vervaardigd in de eigen fabriek waardoor ze de kosten laag kunnen houden. Dit betekent tevens dat er ook maatwerk kan worden geleverd. U vraagt hiervoor een vrijblijvende offerte op die door één van de betonnen legoblokken experts in behandeling wordt genomen. Betonnenlegoblokken leveren blokken met of zonder nokken en met of zonder lepelgaten. Ze hebben de meest gangbare maatvoeringen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Wilt u nog meer informatie over de mogelijkheden van betonnen legoblokken? Neem dan gerust contact met ze op.